İstanbul’da Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran boş İETT otobüsünü freninin boşalmasıyla nedeniyle denize düştü.
Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü bilinmeyen sebep ile hareket ederek denize düştü.
Olayın ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, otobüsü denizden çıkarmak için çalışma başlattı.
İstanbul Valiliği’nden olaya yönelik yapılan açıklamada “Saat 08.09′ da Emniyet haber merkezi’nden alınan bilgiye göre Fatih Eminönü Demirtaş Mahallesi Ragıp Gümüşpala Caddesi Eminönü İETT garajı içerisinde park halinde bulunan EM1 hat numaralı boş (Eminönü-Kulaksız) Özel Halk Otobüsü el freni boşalarak denize düşmüştür. İtfaiye ekipleri, sahil güvenlik ve yol bakımdan 1 adet vinç olay yerindedir. Ölü ve yaralı yoktur” ifadeleri kullanıldı.
1
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
21940 kez okundu
2
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
19869 kez okundu
3
HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu’ndan yargı mensuplarına sosyal medya uyarısı
18647 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
11140 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
9109 kez okundu