ANKARA-BHA
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün saat 14.00’te parti genel merkezinde toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda, Türkiye’nin iç ve dış gündemindeki önemli konular ele alınacak.
Toplantının gündeminde, siyasetin sıcak başlıkları, güvenlik konuları ve ekonomideki son durum bulunuyor. Ayrıca, küresel ve bölgesel gelişmelerin yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in boykot ve sokak çağrıları da değerlendirilecek.
Toplantıda, ABD’nin Türkiye’ye uygulayacağı yüzde 10’luk ek gümrük vergisinin ticari ilişkiler üzerindeki etkileri de tartışılacak. İhracatçıya yönelik etkilerin en aza indirilmesi için alınabilecek önlemler masaya yatırılacak. Ayrıca, İsrail’in Gazze’de ateşkesi bozmasının ardından yaşanan gerginlik de gündemde olacak.
1
27028 kez okundu
2
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
21321 kez okundu
3
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
16497 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
10507 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
8467 kez okundu