MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da bir bulvara adı verilen ‘Şeyh Said’ ile ilgili konuştu. Bahçeli, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.
Diyarbakır’da bir bulvara adı verilen ‘Şeyh Said’ ile ilgili konuşan Bahçeli, “Hınıslı Said bir vatan hainidir, yaşadığı dönemin terörist başıdır, katildir, canidir, emperyalizmin uşağıdır. Bulvara Şeyh Sait’in isminin verilmiş olması Diyarbakır halkına da bir hakarettir” dedi.
“AK PARTİ İLE ÇÖZMEYECEĞİMİZ SORUN YOKTUR”
AK Parti ile ilgili ittifaklarını değerlendiren Bahçeli, şöyle konuştu:
“Cumhur İttifakı olarak büyük resme bakıyor, ormanın bütününe odaklanıyoruz. Fitne akınına hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele yoktur. Bize düşen çok çalışmaktır. Zehirlenmiş ve zincirlenmiş muhalefetin seçenek olmaktan uzaklaştığı bu dönemde yeni Türkiye’yi inşa etmeliyiz. Devir artık Türk devridir. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır. Yerel yönetimlere düşen zillet lekesini kazıyarak çıkarmak müstesna bir hizmettir” dedi.
1
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
21768 kez okundu
2
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
19683 kez okundu
3
HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu’ndan yargı mensuplarına sosyal medya uyarısı
18449 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
10959 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
8928 kez okundu