
RTEÜ Geliştirme Vakfı 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
RTEÜ Sosyal Tesis Salonu’nda yapılan toplantıda, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, ilk olarak üniversitemizde hayata geçirilen yatırımlar ve devam eden projeleri anlattı. Ardından, kaliteli sağlık hizmeti ile halkın takdirini kazanan RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Acil Servisi ile ilgili sunum gerçekleştirdi.
Toplantıda, vakıf üyeleri tarafından yapılan sunumların akabinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversite şeref defterini imzaladı.
Toplantı sonunda, RTEÜ Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar ve Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tablo hediye edildi.
1
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
21848 kez okundu
2
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
19761 kez okundu
3
HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu’ndan yargı mensuplarına sosyal medya uyarısı
18530 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
11040 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
9010 kez okundu