İçişleri Bakanlığı, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin için memleketi Baskil bölgesinde özel bir proje hazırlanacağını duyurdu.
İçişleri Bakanlığı, 5 Ocak 2017’de teröristlerce gerçekleştirilmek istenen saldırıda şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin için Baskil bölgesinde Kaymakamlık tarafından özel bir proje hazırlandığı açıklandı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Dahili ve Milli Eğitim Bakanlıkları ile Elazığ Valiliği, tarafından yürütülen proje kapsamında 81 ildeki liseye geçiş “Benim için Fethi Sekin demek” ile devam edecek yazacak. Öğrencilerin hazırlayacağı toplanacaklar, ildeki toplantı komisyonu tarafından değerlendirilerek birinci belirlenecek. Her ilde birinci seçilenler, “Benim için Fethi Sekin demek” isimli kitapta derlenecek ve tüm ülkelerde okurlarla buluşacak. Fethi Sekin’in şehadetinin 7. yılında memleketi Baskil ilçesinin Doğancık köyündeki kabri başında yapılacak anma töreninde yarışmada ilk üçe girenlerin ödülü verilecek.
1
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
21768 kez okundu
2
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
19683 kez okundu
3
HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu’ndan yargı mensuplarına sosyal medya uyarısı
18449 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
10959 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
8928 kez okundu