Tacikistan’da şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Dün, aşırı yağışlar sonucu 13 kişi hayatını kaybetti.
Tacikistan Cumhurbaşkanlığı, dün gerçekleşen şiddetli yağışlar nedeniyle Vahdat’ta 11 ve Rudaki bölgesinde 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Tacikistan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı İmamali Rahman’ın hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı dilediği belirtildi.
Açıklamanın devamında, Cumhurbaşkanı Rahman’ın, ülke başbakanına, Acil Durumlar ve Sivil Savunma Komitesine ve diğer ilgili devlet kurumlarına afette hayatını kaybedenlerin ailelerine yardımda bulunma, felaketin sonuçlarını bir an önce ortadan kaldırma talimatı verdiği de ifade edildi.
1
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
22016 kez okundu
2
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
19949 kez okundu
3
HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu’ndan yargı mensuplarına sosyal medya uyarısı
18732 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
11218 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
9187 kez okundu