Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İsrailli futbolcular Sagiv Jehezkel ve Eden Karzev’in ideolojik propaganda nedeniyle PFDK’ye sevk edildiğini açıkladı.
TFF’den yapılan açıklamada; Süper Lig ekipleri Antalyaspor ve Başakşehirli İsrailli futbolcular Sagiv Jehezkel ve Eden Karzev’in PFDK’ye sevk edildiğine yer verildi. İdeolojik propaganda nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 42. maddesi uyarınca PFDK’ye sevk edilen Jehezkel ve Karzev’in disiplin talimatına göre 4 ila 8 müsabakadan men cezası alması gündeme geldi.
TFF’den yapılan açıklama şöyle;
“Trendyol Süper Lig’de bugün oynanan Bitexen Antalyaspor – Trabzonspor maçında futbolcu Segiv Jehezkel’in hiçbir şekilde kabul edilemez davranışını kınıyoruz. Bitexen Antalyaspor’un futbolcu ile ilgili aldığı kadro dışı bırakılma kararını yerinde buluyoruz. Sorumlular ile ilgili gerekli işlemler ve disiplin soruşturmaları ivedilikle başlatılmıştır.
İnsanlık onurunu ve Türk toplumunun vicdanını rahatsız eden bu hareketin sorumluları ile ilgili gereğinin yapılacağından kamuoyunun şüphesi olmasın”
1
Rize Kitap Fuarı heyecanlı bir açılışla kapılarını halkımıza açtı!
22079 kez okundu
2
Rize’de Yağışlar Etkili Oldu
20013 kez okundu
3
HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu’ndan yargı mensuplarına sosyal medya uyarısı
18799 kez okundu
4
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızını YKS’de yalnız bırakmadı
11283 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara bir araya geldi
9254 kez okundu